Stel cookie voorkeur in

Aanmelden

Aannamebeleid

In principe zijn alle kinderen welkom. Voor kinderen die speciale zorg behoeven, zoals met een handicap of een andere speciale behoefte, wordt een speciale procedure doorlopen om er zeker van te zijn dat deze kinderen op De Sterredans die zorg die ze nodig hebben ook kunnen krijgen.
Dit betekent dat de schoolleiding kan besluiten een kind niet op de Sterredans toe te laten als de school de benodigde zorg niet kan bieden.

Procedure

Zodra uw kind 2 jaar en 9 maanden is, mag u het inschrijven bij Schoolwijzer Nijmegen.
Volgt uw kind al onderwijs, maar wilt u van school veranderen, dan moet u hem/haar ook eerst bij Schoolwijzer aanmelden. Meer informatie, zie: procedure Schoolwijzer.

Natuurlijk kunt u zich voorafgaand aan de aanmelding bij Schoolwijzer, bij ons informeren over het onderwijs op onze school. U kunt welkom op de open dag en info avond. Of maak hiervoor het hele jaar een afspraak.

Leerlingplafond

Voor alle scholen in Nijmegen zijn ‘leerling-plafonds' vastgesteld. Op basis van dit plafond wordt bepaald of er nog ruimte is om nieuwe kinderen aan te nemen. De stand voor groep 1 en groep 0 staat op de website van Schoolwijzer Nijmegen.

 

Schoolwijzer

Centraal aanmelden bij Schoolwijzer

Alle ouders die hun kind op een school in Nijmegen (en dus ook op de Sterredans) willen aanmelden moeten dit doen via het centraal gemeentelijk aanmeldpunt:  www.schoolwijzernijmegen.nl.